Printer Friendly Version 13. maj 2022. godine @ 16 May 2022 07:22 AM

Poseta ambasadora Vladisavljevića kompaniji „Azvirt“

Ambasador Dragan Vladisavljević sastao se danas sa direktorom kompanije „Azvirt“ Кamilom Alijevim, u sedištu ove kompanije u Bakuu.

Tokom sastanka, koji je protekao u veoma srdačnoj atmosferi, sagovornici su istakli značaj poslovne saradnje srpskih i azerbejdžanskih kompanija, kao i doprinos koji „Azvirt“ pruža razvoju saobraćajne infrastrukture u R. Srbiji i ukupnom jačanju bilateralnih odnosa između dve zemlje.

Ambasador Vladisavljević je pohvalio rezultate projekata koje je ova kompanija, lider u izgradnji putne infrastrukture u Azerbejdžanu, već realizovala u našoj zemlji i izrazio nadu da će se postojeća saradnja i angažman nastaviti i nakon završetka tekućih radova, koji su već prepoznatljivi po svom visokom kvalitetu.


Na inicijativu ambasadora Vladisavljevića, direktor Alijev je pokazao spremnost da njegova kompanija i on lično pomognu u angažovanju srpskih kompanija u Azerbejdžanu, posebno onih koje se bave građevinarstvom i saobraćajnom infrastrukturom.

Direktor Alijev se zahvalio srpskom rukovodstvu na gostoprimstvu, koje predstavnici „Azvirta“ i zaposleni imaju u R. Srbiji, i potvrdio svoje namere da se dosadašnja uspešna saradnja nastavi i proširi, kako u R. Srbiji, tako i u R. Azerbejdžan.