Printer Friendly Version 13. мај 2022. године @ 16 May 2022 07:20 AM

Посета амбасадора Владисављевића компанији „Азвирт“

Амбасадор Драган Владисављевић састао се данас са директором компаније „Азвирт“ Камилом Алијевим, у седишту ове компаније у Бакуу.


Током састанка, који је протекао у веома срдачној атмосфери, саговорници су истакли значај пословне сарадње српских и азербејџанских компанија, као и допринос који „Азвирт“ пружа развоју саобраћајне инфраструктуре у Р. Србији и укупном јачању билатералних односа између две земље.


Амбасадор Владисављевић је похвалио резултате пројеката које је ова компанија, лидер у изградњи путне инфраструктуре у Азербејџану, већ реализовала у нашој земљи и изразио наду да ће се постојећа сарадња и ангажман наставити и након завршетка текућих радова, који су већ препознатљиви по свом високом квалитету.
На иницијативу амбасадора Владисављевића, директор Алијев је показао спремност да његова компанија и он лично помогну у ангажовању српских компанија у Азербејџану, посебно оних које се баве грађевинарством и саобраћајном инфраструктуром.


Директор Алијев се захвалио српском руководству на гостопримству, које представници „Азвирта“ и запослени имају у Р. Србији, и потврдио своје намере да се досадашња успешна сарадња настави и прошири, како у Р. Србији, тако и у Р. Азербејџан.